Sep 26 2016

Terug in Nairobi

_MG_1598_1024x683

Zoals in de laatste melding vermeld is, is de bouw stopgezet in verband met een gebrek aan geld. Deze tijd gaf mij ook de kans om georganiseerd te worden en een ticket te bestellen voor Nairobi. Intussen ben ik er weer – het is weer geweldig om hier te zijn, verwelkomd door de kinderen en anderen van Matunda, maar ook velen in de wijk en zelfs het stuk dat ik loop om daar te komen.

Naar aanleiding van de laatste nieuwsbrief zijn we zeer dankbaar voor het geld dat binnenkomt. Het maakt het weer mogelijk om verder te gaan, in feite zijn we al weer druk bezig met de eerste watertank, die voor regenwater moet zijn, maar voorlopig gebruikt gaat worden voor leidingwater tot we genoeg geld hebben voor de tweede. Die komt op het dak van het toiletgebouw.Daaraast wordt ook gewerkt aan het iets verhogen van de buitenmuur, de aanleg van de elektriciteitskabels en een hek en armleuningen voor de trap.

Als er meer geld beschikbaar komt, gaan we verder met een hekwerk langs het balkon, planken en kasten voor het klaslokaal en keuken, keuken accessoires en kooktoestel en stuken van meer muren en de buitenmuur, verven etc.

Helpen? Klik hier.

Klik op de foto om ze te vergroten en gebruik de pijltjes rechts op de foto om de rest te zien.
Druk op Escape om terug te gaan.