Nov 24 2016

Ze zijn verhuisd!

IMG-20161120-WA0003_1280x960

Het gebouw was eindelijk zover dat ze konden verhuizen! Gezien ze niet zoveel spullen hebben (geen ruimte!), duurde het verhuizen niet lang en zitten ze in hun nieuwe kasteel. In ieder geval vergeleken met waar ze zaten. Compleet met veel ruimte, kraanwater, toiletten, maar de elektriciteit…

Het blijkt dat de aannemer enkele maanden geleden de elektriciteitsaansluiting had moeten aanvragen, dus nu weten we waarom we nog geen stroom hebben. Oeps. Het kan nog even duren.

En ander probleempje; terwijl we leidingwater hebben, is de druk niet genoeg om de verhoogde tanks te vullen (ze gebruiken zwaartekracht om de waterdruk te handhaven als er geen water is – iets dat regelmatig gebeurt.

De kamers zijn kleurrijk, de kleuren door de kinderen gekozen. Ze vinden alles in het nieuwe gebouw prachtig en hebben veel ruimte, ook om te spelen. De maand december is een vakantiemaand van school, dus het kwam goed uit dat ze konden verhuizen. Veel van de kinderen zullen familie op het platte land bezoeken voor de kerstdagen.

 

Klik op de foto om ze te vergroten en gebruik de pijltjes rechts op de foto om de rest te zien.
Druk op Escape om terug te gaan.