Jul 16 2017

We gaan weer wandelen!

Wandelt u mee?

Op zondag 3 september trekken we onze wandelschoenen weer aan voor de traditionele Matunda-wandeling door de prachtige Tielerwaard. Het belooft zoals ieder jaar weer een gezellige dag te worden en natuurlijk hopen we op mooi weer, maar vooral op een goede opbrengst voor Matunda.

Waar

Er wordt gestart vanaf het huis van Hennie en Arie de Vrij, Waaldijk 3, te Opijnen, gelegen aan de mooie rivier de Waal. Veel deelnemers hebben al eerder hun gastvrijheid mogen ervaren en hebben genoten van de gezellige ‘afterparty’ op deze prachtige plek.

De wandeling is heel afwisselend en voert de wandelaars door een prachtig gebied. De lengte is ongeveer 12 km, maar de route kan eventueel ingekort worden. Misschien herkent u enkele stukjes van het traject uit eerdere jaren, maar de wandeling is zo uitgezet dat hij weer genoeg verassingen biedt voor iedereen.

Wat kost het?

Het inschrijfgeld bedraagt € 19.50 per persoon. Dit volledige bedrag komt ten goede aan de kinderen in Nairobi! Hiervoor mag u het volgende verwachten:

  • een gevarieerde wandeling
  • voor vertrek koffie/thee met lekkers uit eigen keuken
  • en natuurlijk wachten wij u als vanouds na terugkomst op met een heerlijk buffet in de schuur van Arie en Hennie.

Kinderen onder de 12 jaar lopen gratis mee.

Sponsoring

Het nieuwe gebouw van Matunda is bijna klaar en de kinderen genieten er al dagelijks van. Er moet echter nog wel het een en ander gebeuren aan de afwerking van het gebouw en ook voor de inrichting moeten nog zaken worden aangeschaft. We willen dit heel graag zo snel mogelijk in orde maken, maar daar is geld voor nodig.

Om met de wandeling zoveel mogelijk van het benodigde bedrag bijeen te brengen willen we de deelnemers dit jaar voor het eerst de mogelijkheid geven om zich te laten sponsoren. Wellicht vindt ook u het leuk als vrienden en kennissen uw deelname financieel steunen met een kleine bijdrage? Bovendien is het een prima optie voor mensen die dit goede doel willen steunen, maar niet mee kunnen lopen.

Voor alle duidelijkheid: wij zijn blij als u meeloopt, met of zonder sponsoring!

 

Inschrijven

Omdat deze wandeling de nodige voorbereiding vereist willen wij graag vóór 25 augustus weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. U kunt zich opgeven per e-mail matunda@pfeifle.nl of per telefoon 0162-470 474.

Het bedrag kunt u overmaken op het rekeningnummer van Matunda: NL 81 ABNA 057.40.93.117. Graag onder vermelding van Wandeling Matunda met naam en aantal personen. Nadere informatie over starttijden e.d. ontvangt u over enkele weken.

We kunnen u verzekeren dat het weer een bijzondere dag gaat worden en hoop dat veel wandelaars aan deze activiteit mee willen doen als loper of sponsor. Deel dit bericht met uw Facebook volgers, vrienden, wandel/sport maatjes etc. Want hoe meer zielen hoe meer vreugd!

 

Namens Matunda Community Centre alvast dank!

Lieve groet,

Marianne, Marianne, Marianne, Coby, Connie, Karine en Sirpa