Wandeling 2015 foto’s

IMG_0914_640x960

 

Beste wandelaars en vrienden van Matunda,

Hartelijk dank allemaal voor alle leuke en positieve reacties over de wandeling van afgelopen zondag. Ook voor ons was het weer een enorm feest om iedereen te verwelkomen bij Arie en Hennie, die nu al voor de vijfde keer hun huis zo gastvrij voor ons openstelden.
Het was dit jaar zeker niet voor iedereen een makkelijke wandeling, maar al struinend langs de Waal zie je dit gebied ook eens op een heel andere manier. En… gelukkig is iedereen weer veilig terug gekomen.

We hopen dat jullie allemaal hebben genoten van de wandeling en natuurlijk ook van het heerlijke eten, dat door een stel lieve vriendinnen is bereid.

De opbrengst

Ook financieel is de dag een groot succes geworden. Dankzij jullie inschrijvingen en donaties hebben we maar liefst meer dan € 1800 bij elkaar gekregen. Een prachtig bedrag!
Hierdoor kunnen de kids van Matunda weer iets leuks tegemoet zien. Een nieuw schoolbord en schoolboeken worden in ieder geval de eerste aankoop. Daarna gaan we samen met het bestuur in Kenia kijken wat nog meer hard nodig is. Het geld wordt dus ook nu weer goed besteed!

Nogmaals: allemaal ontzettend bedankt!!!

Of er volgend jaar weer een wandeling komt? Daar gaan we nog eens goed over nadenken en misschien komen we wel met een ander leuk idee om de kas van Matunda te spekken.

Blijf ons volgen op Facebook of via de Matunda site.
We houden jullie ook via nieuwsbrieven op de hoogte!

Met hartelijke groet,

Het Wandelteam
Marianne, Marianne, Marianne, Connie, Coby, Karine en Sirpa

Click here for the pictures.