Zon, koffie en … wandelen

IMG_1642

 

Zondag 28 september: wandeling voor Matunda

Soms is er zo’n dag dat alles mee zit: het weer is mooi, de mensen zijn aardig en alles loopt zoals je gehoopt had. Zo’n dag was zondag 28 september…

Zon, koffie en … wandelen

85 deelnemers arriveerden ’s morgens bij de prachtige locatie van Arie en Hennie de Vrij. Een geweldig dijkhuis tussen de boomgaarden en weiden met buiten in het zonnetje voldoende ruimte om alle gasten een zitplaats te bieden.

Na de koffie met verschillende soorten zelfgebakken cake ging iedereen op pad voor de prachtige wandeling. De (best wel lastige) quiz die was uitgezet in de uiterwaarden zorgde ervoor dat naast de voeten ook de grijze cellen aan het werk werden gezet.

Bij thuiskomst stond voor de hongerig wandelaars een uitgebreid lunchbuffet klaar en een boekenmarkt en een stand met prachtige Keniaanse stoffen en snuisterijen maakten het geheel compleet.

Dank

Het was een schitterende dag. Dat vonden niet alleen de wandelaars, maar zeker ook de organisatoren. Bij de afsluiting bleek dat de dag maar liefst meer dan € 2100,00 had opgebracht voor de kinderen van Matunda!

Namens de Stichting Matunda willen wij alle mensen bedanken die zich hebben ingezet om deze dag tot zo’n groot succes te maken. Arie en Hennie voor hun gastvrijheid, Emmy, Karine, Marianne E., Marianne Z., Pia, Sirpa, Diana en Tom voor hun geweldige inzet en natuurlijk voor het heerlijke buffet. Ook Joke, Dick en Coby voor hun donaties en Guido voor de muziek.

En daarnaast dank aan al die wandelaars die hebben gezorgd voor dit mooie resultaat.

Wat laatste puntjes:

• Vergeet u niet uw foto’s in te sturen voor de fotowedstrijd? Er zijn prachtige prijzen te winnen en wellicht ziet u uw mooiste herinnering straks ook terug op de site.
• Wie heeft zijn korte bruine laarsjes vergeten? Maatje 36. Wij hebben ze gevonden!
• Helaas waren er niet genoeg gebreide poppetjes op voorraad. Wilt u er toch graag een hebben? Stuur dan een mailtje (link) naar Marianne Zuur
• U doet ons een groot plezier als u ons liket op Facebook (link)!!!
• Gelukkig hebben wij de foto’s nog. U vindt ze samen met het verslag en op de site.

De antwoorden!

Voor al die wandelaars die nog steeds wakker liggen van de oplossing van de quiz hebben we de antwoorden onder elkaar gezet. Kunt u weer rustig slapen!

     Klik hier.

Click on the picture to enlarge and then use the arrows on the right to see the rest.