Sponsors

Dankzij een aantal mensen krijgen we dit project echt van de grond. Voor de mensen die al geld gestort hebben, willen wij u hartelijk danken. Zonder u kunnen we niets bereiken.

We hebben ook van meerdere mensen mobiele telefoons, camera’s en laptops gekregen.

In het bijzonder willen we enkele mensen danken die bijzondere bijdragen gegeven hebben.

Dit zijn de bedrijven die ons sponsoren/gesponsord hebben:

______________________________________________________________________________________

 

Leijsen-logo

Na pogingen in Nairobi, hebben we nu de Oosterhoutse architect Frans van Leijsen die ons belangeloos bijstaat met het ontwerpen van ons gebouw. We gaan nu met frisse moed verder en hebben al een duidelijke concepttekening.

 

Logo-Slatten

 

 

Leslie Slatten en Matthé van Eijl van Underwear Everywhere

Zij staan op markten in Oosterhout, Werkendam, Nieuwendijk, Gertruidenberg, Prinsenbeek, Bergen op Zoom, Middelharnis/Sommelsdijk, Ijsselstein, Wouw en Steenbergen

 

 

 

Logo vd Herik

 

Onze brochure voor Matunda is onlangs aangepast en opnieuw gedrukt, voor een belangrijk deel gesponsord door Drukkerij van de Herik in Oosterhout. Onze dank aan dit bedrijf!

 

 

Logo-Moyo-African-Art

 

Speciaal onze dank aan Greet Fennis en Tom Buys van Moyo African Art. Zij hebben een aantal Afrikaanse schilderijen ruimhartig geschonken om te verkopen, met de winst voor Matunda.

 

 

Logo-NPB

 

 

Wij zijn erg dankbaar dat wij nu als goed doel gesponsord worden door de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Hattem (NPB).

 

 

 

 

 

Broeders Totaal_FC

 

Van Broeders Gezondheidswinkel te Oosterhout (en de producent Lamberts en Optimax) krijgen we regelmatig een doos vitaminen voor de kinderen van Matunda. Een gezonde zaak!

 

 

 

 

Tandarts mevrouw M.P. Jansen te Oosterhout heeft een flink aantal tandenborstels en tubes tandpasta aan de kinderen geschonken.

 

 

 

 

Stichting Poncho te Waalwijk. Door vrijwilligers 24 jaar geleden opgezet, ze zamelen geld in uitsluitend voor goede doelen door de verkoop van tweedehands kleding in de winkel aan de Stationsstraat 34. Zij hebben enkele keren een heel leuk bedrag aan Matunda overgemaakt!

 

SAMSUNG

 

 

 

Verreweg onze jongste sponsor is zesjarige Bram de Graaf. Hij was zo onder de indruk van arme kindjes in Afrika die nauwelijks te eten hebben, vaak geen ouders hebben en geen leuk speelgoed, dat hij op de jaarlijkse Koninginnedagmarkt zijn oude speelgoed heeft verkocht en de hele opbrengst (€100!) aan de stichting gegeven.

 

 

 

Logo Van den Berg

 

 

Familie Van de Berg van Bergfood in Oosterhout.

 

 

 


J.M.C.A. de Kort beheer BV te Goirle

Logo-LaFlamme

 

 

LaFlamme Chiropractie te Bavel