Links

Matunda Orphans’ Community Center staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en is erkend als ANBI, Algemeen Nut Beogende Instelling.

Matunda is ook bekend bij andere goede doeleninstellingen. Platform Kenia is een overkoepelende organisatie voor goede doelen in Kenia. Geef Gratis en 1 procentclub zijn sites waar u kunt kijken voor goede doelen die je aanspreken en eventueel daar geld doneren.

Wilde Ganzen helpt goede doelen om te bereiken wat mogelijk is en hebben cursussen over uiteenlopende onderwerpen. Partin is een overkoepelende organisatie voor stichtingen voor het goede doel.

Het is ook mogelijk om een goed doel als Matunda in uw testament op te nemen, terwijl uw nalatenschap daar fiscaal ook van profiteert. Bij www.nalaten.nl kunt u daar meer over lezen.

Voor meer informatie over Kenia, kunt u kijken op Wikipedia.

Overweegt u een reis naar Kenia? Wij raden aan om te kijken bij Kenya and Beyond Safaris, op www.kenya-and-beyond.com. Joash Were heeft veel ervaring in adviseren en boeken van (zelf) samengestelde vakanties en safari’s in Kenia en daarbuiten. Hij is heel eerlijk en prompt en geeft een goede kwaliteit/prijsverhouding.
E-mail: info@kenya-and-beyond.com