De lucht in

SONY DSC

 

De lucht in

Vanavond is het gelukt om de aankondiging de deur uit te krijgen, waardoor ook de site officieel geopend is. Flink wat familie, vrienden en kennissen zijn dan ook aangeschreven om naar de site te kijken en hopelijk een bijdrage leveren voor Matunda. Zij (en u) wordt ook gevraagd om de boodschap en het adres door te geven om zo meer mensen te bereiken.

Ook bereiden we onze vakantie voor, met nogal wat extra koffers (zeker 10 mensen krijgen een extra koffer mee!) en gaan enkele gebruikte laptops mee in de handbagage.

We beginnen met een safari naar de Maasai Mara, maar gaan daarna bij Matunda werken om het pand meer op te knappen en mogelijk een klein stuk aanbouwen, hoewel dit beperkt wordt door de beschikbard ruimte en het feit dat de ruimte gehuurd is.

We gaan ook winkelen voor meubilair, schoolkleding, een medische (prepaid) kaart en willen (verdere) contacten leggen met de aanwezige relevante instanties.

Verder willen we presentaties geven voor kinderen op twee lagere scholen en zullen kijken hoe we ons nog verder nuttig kunnen maken. Uiteraard heeft iedereen er zin in – vakantie is het zeker, maar we kijken ook uit om het project verder te ondersteunen.